La regidoria d’Educació presenta la »Escola de Pasqua»

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha presentat l’activitat »Escola de Pasqua» que organitza »Projectes Educatius», amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea

L’objectiu de l’activitat, dirigida a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys, és conciliar la vida laboral i familiar durant les vacances de Setmana Santa, com ha explicat l’edil, i es durà a terme del 29 de març a l’1 d’abril a les instal·lacions de la FPA, l’Escola d’Adults. El preu de ‘’l’Escola de Pasqua’’ és de 30 euros per als quatre dies, amb un suplement de 8 euros si s’assisteix el dia 4 d’abril, que és opcional.

Per a aquestos dies des de Projectes Educatius han dissenyat una programació d’activitats en les quals destaquen les excursions, característiques dels dies de Pasqua, així com jocs i tallers de manualitats i de cuina, aquest últim amb una gran acceptació entre els més xicotets, perquè es divertisquen durant les vacances.

L’horari de la »l’Escola de Pasqua» serà de 9 a 14 hores. Així mateix, s’ofereix la possibilitat de »l’aula matinera» que s’inicia a les 8 del matí, amb un suplement de 5 euros. La reserva de places es pot fer per telèfon, als números: 619021920 o 646251224, així com dirigint-se a l’email de Projectes Educatius: projectes_educatius_altea@hotmail.com