Prop de 500 persones van degustar els minxos de Callosa d’en Sarrià en la Fira de Nadal

La fira va albergar durant tres dies 35 paradetes amb una àmplia oferta de productes i diverses activitats per a tots els públics

L’esperit nadalenc va inundar la plaça del Convent de Callosa d’en Sarrià durant aquest cap de setmana passat amb la celebració de la tradicional ‘Fira de Nadal’, organitzada per la Regidoria de Comerç. Durant tres dies la plaça ha acollit a un total de 35 paradetes que han oferit una àmplia varietat de productes de gastronomia i artesania, en els quals realitzar les típiques compres nadalenques.

La fira s’ha completat amb la celebració de diversos tallers infantils, contacontes, presentació de llibres, música i altres activitats entre les quals ha destacat com a gran novetat enguany una Minxà Popular celebrada el dissabte que ha congregat a un total de 496 persones entone a la plaça del Convent.

Aquest esdeveniment, organitzat dins de la Fira de Nadal per la Regidoria de Comerç en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris de Callosa (AES), ha aconseguit una gran acceptació. Per açò, l’edil de Comerç, Lumi Puigcerver, ha avançat que es tornarà a celebrar en pròximes edicions de la Fira de Nadal, per el gran èxit obtingut.

La regidora ha agraït a les prop de 500 persones participants la seua assistència, així com a l’AES i els sis forns de la localitat que van elaborar els minxos de la jornada com són la Panadería Rojas, Modesto Pastissers, Forn del Portal, Panadería Pana, Forn Sant Antoni y El Forn d’Izla, pel seu treball i dedicació. Així mateix, ha fet extensius els agraïments a la Cooperativa Agrícola que va repartir la fruita per a l’esdeveniment, a la Colla el Pinyol que va amenitzar la vesprada i a l’Associació de Moros i Crisitanos que es va encarregar del tardeo.

Igualment, Puigcerver ha felicitat al Centre d’Estudis SIGNE per l’organització dels tallers infantils de la Fira de Nadal i als encarregats dels contacontes i del taller de pirogravat, així com a tots els responsables dels expositors instal·lats en la fira per fer possible una edició més d’aquest entranyable esdeveniment que serveix de preàmbul a les festes nadalenques. “A través d’aquest esdeveniment tots junts, Ajuntament, negocis i entitats de la localitat, hem contribuït a promocionar la nostra gastronomia típica i els nostres comerços de cara a unes dates tan assenyalades. Per açò és una satisfacció comprovar l’èxit obtingut després del treball que hem realitzat”, ha manifestat l’edil.