L’Ajuntament fa una crida de conscienciació a la ciutadania per mantindre Altea neta

L’Ajuntament, a través de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal, EPDM, realitza àrdues tasques de neteja de les zones afectades pels orins dels gossos. És per això que, des de la regidoria de l’EPDM, que encapçala Imma Orozco, es demana la col·laboració ciutadana per tal de mantindre nets i en les millors condicions els carrers del nostre poble.

 Són molts els gossos a la nostra localitat que han de fer les seues necessitats vàries voltes cada dia. En aquest sentit, l’Ajuntament vol fer una crida de conscienciació a tots els propietaris i propietàries de gossos perquè eviten els pilars i cantonades per a fer les seues necessitats i que, com no, es responsabilitzen de recollir els excrements i tirar-los al fem.

 »Per molt d’esforç que es faça des de l’Ajuntament a través del servei de neteja viària, si no existeix la col·laboració necessària per part dels propietaris i propietàries, de poc serveix el treball. A l’Avinguda, per exemple, es fa eixa feina amb un producte específic cada dissabte en temporada baixa i dos voltes a la setmana a l’estiu. Per això la conscienciació ciutadana és essencial perquè el nostre treball siga visible i el poble lluïsca com cal”, ha assenyalat Imma Orozco.

 En aquest sentit, el civisme és clau perquè Altea estiga sempre neta, puguem passejar en un entorn agradable, sense entropessar amb excrements o orins, i donem una imatge de qualitat a les persones que ens visiten.