Miguel, Héctor i Carlos, Campions del Torneig de Pilota Valenciana Alcalde Vicente Pérez Devesa

La imagen puede contener: 5 personas, personas de pie

Ambient molt bo, dues-centes ànimes per vorer la Final del Torneig de Pilota Memorial Alcalde Vicente Pérez Devesa en el Trinquet de Benidorm. Ganes de pilota, públic i jugadors entregats a l’espectacle, i la emoció i les passions pròpies d’una Igualada a 55 carregada de bombo.

Sortia la postura donant de 5 a la mà de la parella de casa, i s’han avançat primer dos jocs i a mitjan partida inclús tres, arreaven endemonionats els rojos que volien guanyar fàcil davant el seu públic, però costava despegarse, perquè el trío que ha hanat tota la partida darrere excepte l’últim joc, es defenia amb les ungles fora i fent un joc d’equip perfecte que l’ha portat a igualar a 35 i a 50, però el rojos es creixien a cada Igualada i feen un joc criminal que feria als blaus, que tenien que jugar perfecte i a block per a fer mal, i aliar-se amb les bruixes per posar-se la sort de cara i intentar canviar el signe de la partida, i al final després de dues hores, i amb iguals s 55 i al resto, han pogut passar davant, canviar la tendència, i guanyar una partida que valia l’últim trofeu professional de l’any i un bon pessic en metàl·lic.

La imagen puede contener: 11 personas, personas sonriendo, personas sentadas, calzado y exterior

Els cinc jugadors s’han buidat, si puguerem acabarien les partides quan s’iguala a 55 i el públic esclata espontani amb ovació de gala, i es que PereRoc amb el doble handicap de haver jugat ahir vesprada partida de competició a Pelaio i anar hui de favorit davant la seua gent, ha estat colosal, casi perfecte, Santi, treballador incansable i agafant responsabilitats amb moltíssim acert, Carlos desiciu, la punta perfecta, apretant inclús a la pedra contra un surdo, Héctor incansable i aguantant missils en contra, un jugador que redondetjava esta vesprada la millor temporada de la seua vida, Miguel ha estat senzillament únic, ha estat el veterà savi que sap aprofitar al màxim totes les seues oportunitats i les del seu equip, hui ha estat el Doctor Honoris Causa de la Final.

Al final, PEREROC II i SANTI (feridor Blanco) 55-60 MIGUEL, HÉCTOR i CARLOS,

Aixina les coses, al acabarse la partida ha hagut revol, i és que els rojos veuen partida si es fa un Dessafiu a Pedreguer i venen fresquets i preparats per el compromís, jugant Tomàs II a la punta a la contra, i la resta de l’equip que hui ha guanyat, Miguel i Héctor, confrontació que s’havia tantejat fa una setmana després del recital de la parella a Pedreguer del dia 23 passa’t, aixina sembla que la data queda tancada per el pròxim 20 de Gener a Pedreguer, on l’equip de Miguel, Héctor i Tomás II jugarán amb 2000€ d’eixida contra PereRoc II i Santi… Seguirem informantlos!

Passeu un MOLT BON ANY i que…VISCA LA PILOTA VALENCIANA!