Andreu Verdú i La Vila ha celebrat de nou les Festes de Moros i Cristians amb molta il.lusió i molta emoció

Amb molta il·lusió i molta emoció, els vilers i vileres hem celebrat de nou les nostres festes de Moros i Cristians, que amb l’entrada del mes d’agost arriben a la seua fi.

Unes festes especials, a les quals anhelàvem tornar per a reunir-nos i ballar al ritme de la música en les companyies, per a vibrar amb els seus espectaculars desfiles, ambaixades i l’inigualable Desembarc. En definitiva, per a celebrar els dies grans de la Vila Joiosa.

Voldria destacar també l’altra cara de les festes, la que menys es veu, i és la de l’equip que fa possible que els Moros i Cristians de la Vila Joiosa siguen unes festes segures i espectaculars per a festers i visitants, i que estiguen catalogades amb el distintiu de festes d’Interès Turístic Internacional. A tots ells, personal municipal, sanitaris, Guàrdia Civil, Policia Local, Protecció Civil, Bombers, Policia Nacional, servei de neteja, entitats col·laboradores, a l’Associació Santa Marta, festers i festeres, i poble de la Vila Joiosa en general, moltes gràcies i felicitats per fer novament de les nostres festes patronals un esdeveniment únic.