Concert de Nadal a Polop

Concert de Nadal a Polop -2 enero 2022

La «Banda de l’Escola de Música» de la nostra Societat Musical ens ha preparat el ja tradicional concert de Nadal.

Podrem gaudir el 2 de gener en la Plaça dels Xorros a partir de les 12.30.Els més xicotets estaran dirigits per Toni Barber Llinares, qui té la responsabilitat de formar en grup a la nova generació de la nostra banda.

Us esperem a tots per a gaudir d’aquesta actuació, sense oblidar les mesures de seguretat per la COVID-19, distanciament i màscara fins i tot estant en un espai exterior.

Els nous integrants de la banda de l’escola de música son: Aitana Martínez- oboèInés Serradilla- oboèAndrea Carbonell- flautaSergi Gadea- clarinetManel Igual- saxo altPau Thomas- saxo altVicent Espasa- saxo altMireia Orozco- saxo altEli Thomas- trompetaNaia Seguí- trompetaClaudia Martínez- percussióFran Fuster- percussióMartín Pascual- percussió