Diego Zaragozí, portaveu de Compromís, explica el sou que percebran els regidors esta legislatura

El portaveu de Compromis, Diego Zaragozí, ha eixit al pas de les acusacions de pujada de salaris del Partit Popular

El partit popular acostuma, està en les seues regles del joc, a tergiversar les dades conscientment per a intentar aconseguir rèdit polític.

En el ple del passat divendres, conscients d’això, utilitzen una xifra de l’informe de l’interventor, segons la qual la diferència de la massa salarial destinada a sous de regidors entre l’anterior legislatura i la present és de 90.941 euros. Se’ls oblida matisar que les dades de l’anterior legislatura són les de 2015, perquè si les dades que s’hagueren tingut en compte hagueren sigut els del maig de 2019, final de legislatura, la diferència seria de 72.000 euros.

Tampoc fa l’esforç el partit popular de calcular, càlcul simple, l’estalvi que es donarà en la partida corresponent a comissions de govern, una quantitat lleugerament superior als 40,000 euros, per la qual cosa el muntant total de la pujada que percebran els 21 regidors del consistori serà d’aproximadament 31,000 euros anuals.

I un parell d’oblits més, igual que en l’anterior legislatura, el 80 per cent d’aquest import es repartirà entre els membres del govern i el 20 per a l’oposició. Respecte a la quantia dels sous, l’Alcalde continuarà cobrant el mateix import, també tots els regidors del govern, no hi ha cap increment en els sous. Una veritat si compten, l’equip de govern passa de 9 a 11 regidors amb dedicació i l’oposició de 4 a 5.

L’única gran variació quant als sous afavoreix a la portaveu de PP, Rocío Gómez, que serà l’única que vora incrementat el seu sou, a costa dels seus companys, en una mica més d’un 25%.

Nova legislatura, mateix partit popular.

Fuente: Compromís per Altea