Campeonas Invisibles, el dimecres 28 de febrer a l´Auditori del Llar del Pensionista de La Vila Joiosa

No hay texto alternativo automático disponible.

Des de les Regidories d’Esports i Igualtat volem posar en valor l’esforç i treball que realitzen les nombroses esportistes de la nostra localitat i amb açò visibilizar els seus assoliments i la seua trajectòria professional en el món de l’esport.

Per açò, dins dels actes de celebració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, hem organitzat una trobada amb esportistes de diverses disciplines esportives (Elena Lloret, ciclisme; Ángela Mingot, futbol sala; Lucía Serralta, piragüisme i Amparo Chapa, ciclisme) per a parlar sobre ‘Campiones invisibles’. L’acte tindrà lloc dimecres que ve 28 de febrer a les 18 hores en l’Auditori de la Llar del Pensionista de la Vila Joiosa.

En aquesta cita comptarem amb la presència de la periodista experta en gènere Paqui Méndez, que ens presentarà el documental ‘Campiones invisibles’, un projecte que ens parla de les grans dificultats que pateixen encara en els nostres dies les dones que volen dedicar-se a l’esport a nivell professional i de la invisibilitat a la qual sotmeten els mitjans de comunicació a aquestes dones, en comparació dels seus companys de professió.