Processó Cívica del 9 d´Octubre, Dia del País Valencià

IMG_0852.jpg

 

Un any més, us convidem a participar de la Processó Cívica del 9 d’Octubre, una data on celebrem l’entrada de Jaume I a la ciutat de València i el naixement del poble valencià.

Des de fa uns anys, Compromís ha aconseguit recuperar aquesta data tan important per a tota la ciutadania del País Valencià, convertint-la en un espai de celebració i encontre de totes les persones que s’estimen aquesta terra.

Una vegada més, ens veiem al carrer En Llop, al costat de la plaça de l’Ajuntament de València, a les 11:00 h per fer comboi i acudir totes juntes a la Processó Cívica. Comptarem amb l’acompanyament musical d’un xaranga, que interpretarà durant tot el trajecte cançons valencianes.

Així mateix, en acabar la mascletà, les joventuts dels partits que composen Compromís, han organitzat a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània un dinar de germanor al que hi podeu assistir. El preu del menú serà de 12€, i com que l’aforament del local és limitat, preguem que confirmeu l’assistència com més aviat possible a través del següent formulari:

És molt important que a 19 mesos de les eleccions a la Generalitat i ajuntaments, Compromís demostre de nou una nombrosa presència a l’acte. Els últims anys ja vam ser la comitiva més important de la marxa, i cal continuar creixent perquè som l’únic projecte polític d’estricta obediència valenciana.

Este any, reivindicarem durant la processó la necessitat de comptar amb un #TracteJust per al poble valencià que ens permeta continuar desenvolupant polítiques #ValentesComTu. Portarem tres pancartes, banderoles i enganxinesper evidenciar la nostra nombrosa presència. Per estalviar possibles conflictes amb els tradicionals grups d’ultradreta que acudeixen tots els anys per a enfosquir aquesta festa, us recomanem no dur simbologia que esta gent puga utilitzar com excusa per atacar el nostre col·lectiu. Resulta evident que aquest plantejament no és significatiu del nostre tarannà, però creiem que en aquest cas, les circumstàncies aconsellen donar aquesta recomanació.

I si no podeu estar en la ciutat de València us animem a participar dels diferents actes que commemoren aquesta data de nord a sud aquest dia.

Moltes gràcies a totes i a tots, i un any més us esperem al Dia Nacional del País Valencià!