Jaume Llinares: “La nova concessió de la cafeteria i el gimnàs serà una realitat la pròxima legislatura”

La remodelació de la Cafeteria i el Gimnàs centren les actuacions que s’han planificat per a la Ciutat Esportiva

Jaume Llinares i Pere Barber presentaven la passada setmana el projecte de remodelació i ampliació de la cafeteria i el gimnàs de la Ciutat Esportiva. Un projecte que en paraules del propi Llinares “ha tardat quasi dos anys en veure la llum”.

El projecte està valorat en un poc més d’un milió d’euros, compta amb el preceptiu estudi de viabilitat que permetrà l’explotació de les instal·lacions amb un cànon de 25.000€, repartits en 25 anys de concessió. Com explicava Jaume Llinares, “el projecte contempla unes obres amb una alternativa real de negoci i que fa atractiva la inversió”, informant també que la licitació de la cafeteria i del gimnàs es farà de manera conjunta.

Per la seua banda Pere Barber, regidor d’esports, informava que “estem treballant en este projecte des de finals de 2017, amb diferents reunions amb l’empresa redactora per a tindre en compte tots els detalls i que el projecte final fora el més atractiu possible”.

A més, Barber ha remarcat la necessitat de portar endavant este projecte, donat que “estes dos zones de la Ciutat Esportiva, el gimnàs i la cafeteria, porten molt de temps amb la concessió caducada i és de justícia solucionar esta situació i a més millorar els serveis que es donen a dia de hui”. L’edil d’esports es mostrava satisfet per la versió final del projecte i felicitava a l’empresa per la feina feta.

Este nou projecte contempla una segona planta que es sumaria a l’actual, per instal·lar en ella dos sales diàfanes, dos vestuaris, sala d’espera i zona de taquilles. Esta segona planta serà accessible mitjançant un ascensor des de l’interior del pavelló. Pel que fa a la cafeteria es guanyen uns metres al fer l’entrada principal del pavelló un poc més estreta, i amb això es creen diferents espais per a destinar-los a usos diferents.

A este nou projecte se li suma la idea guanyadora del procés de pressupostos participatius, que replantejarà el camí que dona accés al poliesportiu per donar prioritat als vianants.

Jaume Llinares també anunciava que en el nou Pla General que s’aprovarà en breu “s’ha previst una zona de creixement esportiu, situada molt prop de l’actual i que es destinarà a noves instal·lacions en un futur pròxim”.