Callosa d’en Sarrià es tenyeix de rosa contra el càncer de mama

Aquest matí s’ha desplegat en Les Quatre Carreteres de Callosa d’en Sarrià una pancarta amb el lema ‘Callosa rosa contra el càncer de mama’ per a commemorar el Dia Internacional del Càncer de Mama, que se celebra demà dijous, 19 d’octubre

L’alcalde, Josep Saval; la regidora d’Igualtat, Rosa Mari Savall; la presidenta de les Ames de Casa, Almerinda Manera, al costat de sòcies de l’entitat que col·laboren activament en el desenvolupament de les diferents activitats que es realitzen en la localitat contra el càncer, han sigut els encarregats de desplegar la pancarta que presidirà en el principal encreuament que dóna accés al nucli urbà de la localitat.

Amb aquest gest, des de la Regidoria d’Igualtat, s’ha donat suport a l’associació comarcal Anémona (Grupo de autoayuda para mujeres con cáncer de mama y ginecológico).