Compromís convoca a la seua militància a manifestarse el proper 9 d´Octubre a València

IMG_0709.jpg

Com cada any, Compromís trasllada la seua invitació per participar a la manifestació organitzada per la Comissió 9 d’Octubre a la Ciutat de València, amb motiu de la celebració de la diada nacional del País Valencià.

Enguany la manifestació estarà centrada en la necessitat d’aconseguir un finançament just per al nostre poble, una reivindicació clau que des de Compromís hem de liderar. La qualitat del nostre ensenyament, l’abast de les nostres polítiques socials i sanitàries, el benestar de totes les valencianes i valencians en definitiva, depèn directament d’assolir una reforma en el sistema de finançament autonòmic que ens garantisca els recursos que en justícia ens pertoquen.

De fet, aquesta setmana serà especialment important per fer visible i liderar la qüestió del finançament. Ahir mateix, el nostre síndic Fran Ferri i el nostre diputat a Madrid, Joan Baldoví, participat en el debat sobre la reforma de l’Estatut, on han de denunciat la injusta situació en  què es troba la hisenda valenciana. A més a més, aquest dimecres per la vesprada diferents càrrecs orgànics i públics de Compromís s’aplegaran a Madrid per participar en l’acte “Per Un Finançament Just”, organitzat pel Govern Valencià amb l’objectiu de visualitzar la nostra reivindicació a a Madrid.

Així doncs, vos convidem a participar d’aquesta manifestació unitària en defensa d’allò que ens pertoca com a poble, uns recursos justos que garantisquen la nostra capacitat d’autogovern.

La manifestació tindrà lloc el proper diumenge 9 d’octubre a les 18h, eixint de la Plaça Sant Agustí de València.

Un país per fer, un país per construir!