Alteatre posa a la venda les entrades de la seua vint-i-dosena edició

La Regidoria de Cultura d´Altea i Pla i Revés revelen les cinc obres que es representaran durant el mes de juliol a la Plaça de l’Aigua

La regidoria de Cultura i el grup de teatre local “Pla i Revés” anuncien la posada a la venda de les entrades d’Alteatre 2024, les representacions de les quals tindran lloc durant cada dissabte del mes de juliol a les 21:00h, a excepció de la cloenda que serà el diumenge dia 28 a les 20:00h.

Com ha revelat l’organització d’Alteatre, que enguany celebra la 22a edició, cinc seran les representacions teatrals a l’aire lliure que acollirà la Plaça de l’Aigua, les entrades de la qual ja estan a la venda de forma on line a https://www.alteacultural.com/alteatre/ o a la Casa de Cultura. També es podrà adquirir l’entrada una hora abans de cada representació a taquilla.

Programa

Dissabte 6 de juliol, “La decisió de Lola”, a càrrec de la companyia “Pànic Escènic Teatre”. Representació en valencià.

Dissabte 13 de juliol, “Atraco a les 3”, a càrrec de “CCCE l’Escorxador i Todo sobre Eva”. Representació en castellà.

Dissabte 20 de juliol, “Torito” Bravo, a càrrec de “Ariba Teatro”. Representació en castellà.

Dissabte 27 de juliol, “Don Quijote en los infiernos”, a càrrec de “Atrote Teatro”. Representación en catellano.

Diumenge 28 de juliol a les 20h, cloenda a càrrec de la companyia El Molinet amb l’obra “El Metge a colps”.

El preu de les entrades és de 8€, 6€ en cas de compra on line. A més, es pot adquirir un bo per a la totalitat de les representacions el preu del qual és de 25€; 20€ si la compra és on line.

“El projecte compleix 22 anys i ja té un públic fidel”; comenta l’edil de Cultura, que agraeix a “Pla i Revés” el treball realitzat, “perquè sense ells seria impossible fer una mostra d’estes dimensions i a més que funcioni bé, és un motiu de satisfacció”.

Per part seua, Joan Carratalà, president de Pla i Revés i membre del jurat que ha seleccionat les obres participants, ha sigut l’encarregat de revelar el programa d’esta XXII edició d’Alteatre.

En paraules de Carratalà, “tot això no seria possible sense l’ajuda de l’Ajuntament. Volem que el públic s’ho passe bé i vega teatre de qualitat, ja que en esta mostra de teatre amateur comptem amb un públic fidel i consolidat”. “Per sort el nivell de participació continua sent important i al jurat cada vegada ens és més complicat decidir les obres i grups de teatre participants; no obstant, intentem portar el teatre de més qualitat a la nostra mostra”, ha conclòs Carratalà.