Comunicat Oficial de Pot de Plom!

Amb les últimes notícies al voltant del crític estat de salut del papa Benedicte XVI, i coincidint amb estos dies tan assenyalats per a la cultura catòlica, volem fer una reflexió al voltant de la nostra trajectòria. Els que ens conegueu, sabeu que són habituals les sàtires i paròdies al voltant de la religió catòlica, els seus rituals i costums i els seus principals representats, siguen papes, arquebisbes o retors, que tants minuts d’espectacle ens han omplit.

Hui, volem demanar disculpes a tots els catòlics i catòliques que puguen haver estat ofesos en els seus sentiments religiosos amb la nostra feina, ja que hem entés que sent un col·lectiu tan perseguit i minoritzat a la nostra societat, amb la nostra sàtira usual, estem contribuint al seu aïllament i impedint la pràctica normal de la seua fe. Volem deixar constància que la nostra intenció sempre ha estat de denúncia social, sense pensar que estàvem contribuint d’alguna forma a este esmenat aïllament i persecució.

És per açò que, des d’este moment, eliminarem tota referència catòlica dels nostres espectacles, i per contrarestar el mal fet, col·laborarem amb un tant per cent de taquilla de cada actuació amb l’associació Abogados Cristianos, per tal que els perseguits puguen defensar-se d’humoristes, guionistes i altres artistes en general que, com nosaltres fins a alhora, hem fet burla d’un col·lectiu oprimit que cal defensar.